O nama

O nama

Naša priča počinje još od 1990. godine, što znači da trajemo već 26 godina. Kao školovani tekstilci i veliki profesionalci među prvima smo se osmelili da zakoračimo u svet privatnog poslovanja i otvorili privatnu Trgovinsku prodavnicu najkvalitetnijih modnih tkanina. Kasnije sa razvojem privrede proširili smo asortiman tekstilnih proizvoda, tako da danas pored modnih tkanina u ponudi imamo i kućni tekstil, konfekciju, pozamanteriju, galanteriju.

Poslujemo sa najpoznatijim brendovima iz Srbije, Češke, Slovenije, Makedonije, Turske, Nemačke i Kine. Postali smo vrlo prepoznatljivi po kućnom tekstilu i to: posteljine (gotove i na metar), jorgani, jastuci, ćebad, prekrivači, peškiri, mebl štofovi, zavese, garnišne, prostirke za pod, stoličarke itd.

Naš moto je uvek bio USLUGA NA NIVOU!!! U našem asortimanu možete naći samo najkvalitetnije proizvode, zahvaljujući kontinuiranom praćenju svetskih trendova u tekstilnoj industriji uspeli smo da se nametnemo našim kupcima. Stalnim kupcima zahvaljujemo na ukazanom poverenju, a buduće kupce garantovano nećemo razočarati.